Logare membri
Login

SA PODGORIA SUDITI - Publicitate vanzare bunuri

PUBLICATIE DE VÂNZARE

 

 

Cabinet individual de insolventa “Ciuperca Aurelia”, cu sediul in loc. Slobozia, B-dul. Unirii, bl. E 15, sc. B, apt. 3, jud. Ialomita, desemnat lichidator judiciar al “SOCIETĂŢII AGRICOLE “PODGORIA SUDIŢI” prin Încheierea de şedinţă din data de 10.01.2014 pronunţată de Tribunalul Ialomiţa, în Dosar nr. 50/98/2005,, organizeaza licitatie publica in urmatoarea modalitate: prima licitatie va avea loc la data de 22.01.2015, ora 14,00 si se va repeta saptamanal, la aceeasi ora si aceeasi zi a saptamanii, pana la momentul valorificarii. La prima licitatie pretul de pornire va fi cel din raportul de evaluare, de la a 5-a licitatie pretul se va reduce cu 10 % si se vor tine 5 licitatii la acest pret cu un interval de 7 zile calendaristice intre licitatii, in aceleasi conditii: ora si ziua saptamanii; la a 11-a licitatie pretul se va reduce cu 15 % si se vor tine 5 licitatii la acest pret cu un interval de 7 zile calendaristice intre licitatii, in aceleasi conditii: ora si ziua saptamanii; de la a 16-a licitatie se va accepta pretul cel mai mare oferit (chiar daca se prezinta un singur licitator) dar cu conditia ca acest pret sa nu fie mai mic de 75% din pretul de piata din raportul de evaluare.

Bunurile oferite spre vanzare si preturile de pornire ale acestora, care nu contin TVA, sunt urmatoarele:

I. Sediu administrativ CAP (1/3), situat în loc Sudiţi, jud Ialomiţa, a cărui valoare este de 12.000,00 lei.

Ii. Teren sediu administrativ a cărui valoare este de 8.800,00 lei.

 

Documentele licitatiei (caiet de sarcini si regulament de vanzare) al caror pret este de 500 lei, se pot procura de la sediul subscrisului cabinet.

Garantia de participare la licitatie este 3.000 lei se va achita anterior licitatiei in numerar sau prin ordin de plata in contul deschis la RAIFFEISEN BANK Slobozia cu specificatia <garantie in vederea participarii la licitatia publica pentru achizitionarea bunurilor imobile ale “SOCIETĂŢII AGRICOLE “PODGORIA SUDIŢI”.> Relatii suplimentare la tel 0733087841. “